omos banner

Historie

1984 var året hvor Annette Holm startede med hjemmesalg af garn i Kvistgård.

Det startede med en sidebeskæftigelse til det erhverv hun havde dengang. Det tog om sig, så hjemmesalget blev til en lille butik, bygget på en terrasse hjemme i privaten. En lille sund butik, som voksede sig større og større med årene. Som årene gik, kom der flere og flere kunder til og butikken blev igen udvidet og ikke kun de fysiske rammer blev større. Annette havde nu så travlt at hun måtte ansætte personale og i første omgang blev det datteren Rikke, som har strikket så længe hun kan huske. Det var ikke helt nok til en lille butik i rivende udvikling, så der måtte mere personale til. Så idag er det Annette og Rikke der er i butikke på fuldtid, samt to hjælpere der er der en dag hver om ugen.

 

Butikken 

Annette har idag en meget hyggelig garnbutik, som følger med tiden indenfor strik. Trods størrelsen af butikken er der ikke plads til alle garnkvaliteter der findes hos de forskellige garnfirmaer. Så der bliver nøje valgt ud hvilke firmaer der handles med, hvem der leverer de bedste kvaliteter som passer til butikkens kunder.

De firmaer som Annette har valgt at handle med er Sandnesgarn fra Norge, som er Nordens største uldvarefabrik, her har Annette valgt stort set alle deres kvaliteter, fra uld til bomuld. Og når der kommer nye farver eller en ny kvalitet, så skal det hjem på hylden i butikken. Det gør at A. H. Modegarn idag er totalkunde hos Sandnesgarn.  Andre firma´er som Annette også handler med er Mayflower og Willy Jensen, her vælger Annette garner ud som ikke lige er med i Sandnesgarn´s udvalg, hvilket gør at man næsten altid kan finde en kvalitet der passer til kunden. 

 

Om os

Annette Holm er indehaver af A. H. Modegarn og er en garvet strikker. Hun har strikket i 55 år og har derved en god erfaring.

Datteren Rikke har strikket lige så længe hun kan huske og det har givet hende ca. 25 års erfaring.

Så til sammen kan de løse næsten en hver strikkeopskrift.