Handelsbetingelser

 

 

 

1. Når du afgiver en ordre

Når du har afgivet en ordre i A. H. Modegarn, vil vores system automatisk sende dig en kvittering for din bestilling via e-mail.

Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig via e-mail i forbindelse med afsendelse af ordren, og en følgeseddel vedlægges sammen med de varer, du har bestilt.

En bestilling kan ikke gennemføres hvis én eller flere af de valgte produkter ikke er på lager.

 

2. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er afsendt fra A. H. Modegarn og som du derfor endnu ikke har modtaget en bindende ordrebekræftelse/faktura på, kan annulleres indenfor 24 timer ved at sende en mail til ahmodegarn@mail.dk.

Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

 

3. Priser

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

 

4. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Visa Dankort, Mastercard

Beløbet trækkes tidligst på kortholders konto, når varen afsendes fra butik.

 

5. Fragt og levering 

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage. 

A. H. Modegarn bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

 

6. Fortrydelsesret

Fuld returret - Fortryder du dit køb giver A. H. Modegarn´s Webshop fuld returret. Dette skal ske senest 14 dage efter modtagelse hos kunden jf. forbrugeraftalelovens § 17. Varer, der returneres, skal ledsages af original faktura og original ubeskadiget emballage og leveres uden omkostninger for A. H. Modegarn. Det er kunden selv, som betaler egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

 

Varen skal sendes til:

A. H. Modegarn

Att: Webshop

Kvistgård Stationsvej 3

3490 Kvistgård


7. Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at A. H. Modegarn enten kan vælge at reparere varen, at ombytte varen eller at give pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte A. H. Modegarn og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Det er dog kunden som selv skal betale egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

Som forbruger har du fra købsdato 14 dage til at meddele A. H. Modegarn at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur

Ved fortrydelse af købet bliver beløbet tilbage betalt til samme betalingskort, hvorfra købet er foretaget samt beløbet skal straks betales tilbage, dog inden for en frist på 14 dage.


8. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Der tages forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, force majeure, leveringssvigt, udsolgte varer og trykfejl.